USD37,84
%0.04
EURO40,95
%-0.51
JPY0,002571
%0
RUB0,450200
%0.55
GBP48,91
%-0.53
EURO/USD1,08
%-0.35
BIST9.044,64
%-7.81
GR. ALTIN3.679,11
%-0.64
BTC84.218,25
%0.16
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Zelenski’den Barış İçin ABD’ye Çağrı

Zelenski’den Barış İçin ABD’ye Çağrı

Zelenski'den Barış İçin ABD'ye Çağrı
Zelenski'den Barış İçin ABD'ye Çağrı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkesinin barışa olan ihtiyacını ve bu süreçte ABD’nin rolünü değerlendirdi.

Zelenski Barış Mesajını Vurguladı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya-Ukrayna savaşını sona erdirmek için barışa olan ihtiyacın aciliyetini dile getirdi.

Zelenski'den Barış İçin ABD'ye Çağrı

Diplomasi Daha Etkili Olmalı

Zelenski, savaşın sona ermesi için diplomasinin daha etkili bir hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Şehirler ve İnsanlar Kaybediliyor

Zelenski, savaşın Ukrayna’da şehirleri yok ettiğini ve insan kayıplarına neden olduğunu dile getirerek barışın önemine dikkat çekti.

ABD ve Avrupa’nın Desteği Kritik

Ukrayna lideri, barışa ulaşmak için Amerika ve Avrupalı ortakların desteğinin hayati bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Zelenski, Ukrayna’nın güvenliğini garanti altına almak ve savaşı sona erdirmek için uluslararası desteğe olan ihtiyacı yineledi.

Bu makaleyi beğendiyseniz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir