Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ULUUN), 2025 yılı temettü kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) duyurdu. Şirketin genel kurul toplantısında aldığı kararı ve detayları sizler için derledik.
Ulusoy Un 2025 Temettü Kararını Açıkladı
Ulusoy Un, 2024 hesap dönemine ait mali tablolar doğrultusunda 2025 yılı için temettü dağıtımı yapmayacağını bildirdi.
Net Dönem Zararı Raporlandı
Şirket, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına (TFRS) uygun olarak net dönem zararını açıkladı.
Kar Dağıtımı Neden Gerçekleşmiyor?
Yönetim Kurulu, 2024 hesap dönemine ait dağıtılabilir dönem kârı bulunmaması nedeniyle temettü dağıtımı yapmama kararını aldı.
Genel Kurul Toplantısında Karar Onaylandı
2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, temettü dağıtılmamasına ilişkin teklif kabul edilerek resmi olarak onaylandı.
Ulusoy Un, 2025 yılı için temettü dağıtımı yapmayacağını duyurdu. Şirketin bu kararı, mali tablolarındaki net dönem zararı nedeniyle alındı.