Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. (KAYSE), Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla organizasyon şeması ve atamalarla ilgili değişiklikler duyurdu.
Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Kararları
14 Nisan 2025 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında şirketin organizasyon yapısında kapsamlı değişiklikler yapılmasına karar verildi.
Yatırımcı İlişkileri Bölümündeki Atamalar
Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi Sn. Orhan İnik, Genel Müdür Danışmanı olarak atandı.
Yeni Kadrolar ve İptaller
Finans ve Yatırımcı İlişkileri Koordinatörlüğü ile Muhasebe Koordinatörlüğü kadroları iptal edilerek, yeni Muhasebe ve Finans Koordinatörlüğü oluşturuldu.
Yeni Atama: Çiğdem Demirtaç
Muhasebe ve Finans Koordinatörlüğü kadrosuna Sn. Çiğdem Demirtaç atanarak bu pozisyonun yeni sorumlusu olarak görevlendirildi.
Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği Gereği Duyurular
Yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve iletişim bilgileri Sermaye Piyasası Kurulu tebliği doğrultusunda kamuoyuna duyurulacak.
Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., organizasyon şemasında yaptığı değişikliklerle yönetim kadrosunda daha etkin bir yapı oluşturmayı hedefliyor.