CarrefourSA’dan bir ay boyunca sabit fiyat uygulaması!

Daha önceden ŞOK ve Migros marketlerden ocak ayı boyunca sürecek olan, ürünlerde sabit fiyat uygulaması gelmişti. Şimdi bu marketlere bir yenisi daha ekleniyor. Artık CarrefourSA’da ocak ayı boyunca bazı ürünlerde sabit fiyat uygulayacak…

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Türkiye’de en çok şubesi olan 4 marketle görüşmüştü. Yapılan bu görüşmelerin ardından ŞOK Marketin ocak ayı süresince bin tane üründe ücretleri sabit tutacağını belirtti. ŞOK Marketin fiyatları sabit tutacağını açıklamasının ardından bir market zinciri daha buna eklendi. Migros Market’te toplamda 419 temel ihtiyaç olan ürünün sabit fiyat olarak kalması için kampanya başlattı. Ocak ayı boyunca 419 temel ihtiyaç olarak belirlenen ürünlerde etiket değişikliği meydana gelmeyecek.

ŞOK ve Migros Marketlerden sonra bir yenisi daha sabit fiyat uygulamasına başladı. CarrefourSA’da artık bir ay boyunca sabit fiyat uygulaması gerçekleştirecek.

CarrefourSA ocak ayı boyunca 20 bin üründe %20’den %40’a kadar varan indirim yaptığını açıkladı. İçinde bulunduğumuz ocak ayı süresince 20 bin üründe %20’den %40’a kadar varan indirimler geçerli olacak. CarrefourSA’dan konuya dair şu açıklama geldi: ‘Doğrusu CarrefourSA’da olan ana sloganımız gereğince, müşterilerimizin ihyalarını ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticilerden, doğru ürünü satın alarak, doğru bir hizmet verme anlayışıyla farklılaşmaya ve de en önemlisi olarak bütün bu saydıklarımızı doğru fiyat uygulamasıyla sunmaya devam etmekteyiz.

Bu kampanya kapsamında ocak ayında gıda ve gıda dışı olan ürün kategorilerinde toplam olarak 20 bin üründe %20 ile %40’a varan indirimli fiyatlardan satış yapacağız.

BİR SENE BOYUNCA FARKLI KAMPANYALAR OLACAK

Biz CarrefourSA olarak 85 milyon vatandaşımız için sloganımız olan Doğrusu CarrefourSA’da diyerek yalnıza 1 ay boyunca değil sene içinde farklı kampanyalar yaparak müşterilerimiz için doğru ürünü doğru ücretlerle satışa sunmaya devam edeceğiz, açıklaması yaptı.

Böylece, sabit fiyat uygulaması gerçekleştiren market zincirlerinin toplam sayısı üçe çıkmış oldu. Ocak ayı süresi boyunca Şok, Migros ve Carrefour’sa marketlerde birçok ürünü sabit fiyat uygulamasıyla uygun fiyatlara alınabilir. Bu kampanyaya başka marketlerin katılıp katılmayacağı ise henüz belli değil.

05 Oca 2023 - 13:48 - Gündem

Son bir ayda gazetebanka.com sitesinde 26.683 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Banka Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Banka hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Banka editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Banka değil haberi geçen ajanstır.