EasyJet 15 Haziran İtibarıyla 22 Avrupa Havaalanında Uçuşlarına Başlayacak

İngiltere’li havayolu şirketi EasyJet, 15 Haziran tarihi itibarıyla uçuşlarına başlayacaklar. Bu tarih itibariyle İngiliz havayolu şirketi 22 Avrupa havaalanından uçuşlara başlayacak. Pandemi sebebiyle alınan önlemlerin gevşetildiği bugünlerde, EasyJet uçuşlarına başlayacak ilk havayolu şirketi olacak.

İngiltere’nin en büyük ve ucuz havayolu şirketi EasyJet, 22 Avrupa havalaalanından uçuşlarına başlayacak. 15 Haziran tarihinde tekrar uçuşlarına başlayacak olan EasyJet, Kovid-19 tedbirlerinin gevşetildiği bugünlerde ilk uçuşlara başlayacak şirket olacak.



UÇUŞLARA BAŞLAYAN İLK HAVAYOLU ŞİRKETİ OLACAK



Kovid-19 tedbirlerinin gevşetilmesiyle beraber EasyJet, Avrupa’da 22 farklı havaalanından uçuşlarına başlayacak. 15 Haziran tarihinden sonra ilk kez uçuşlarına başlayacak olan EasyJet, Avrupa’da ilk uçuşlara başlayan havayolu şirketi olacak.



İLK İNGİLTERE VE FRANSA’DAAKİ UÇUŞLARA BAŞLANACAK



İngiltere’nin en ucuz ve büyük havayolu şirketi EasyJet, İngiltere ve Fransa içinde ilk uçuşlarına başlayacak. Perşembe günü havayolu şirketinden yapılan açıklamaya göre gelecek hafta seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte daha fazla noktaya uçuş gerçekleştirebilecekler. Ayrıca EasyJet hisseleri Londra’daki işlemlerde yüzde 5’ten fazla yükselerek bu yılki kaybını yüzde 58’e indirdi.



KABİN MEMURLARI MASKE TAKACAK



Bu hafta Avrupa Havacılık Güvenlik Ajansı ve Avrupa Salgın Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından kılavuz yayınlandı. Kabin ekibi ve yer hizmetleri görevlileri seyahat boyunca maske takmak zorunda olacaklar. İlk uçuşlarda yiyecek ya da içecek servisi yapılmayacak. Yolcuların boşluklu olarak sosyal mesafe kuralına uygun oturması gerekecek.

22 May 2020 - 09:03 - Gündem

Son bir ayda gazetebanka.com sitesinde 44.772 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Banka Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Banka hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Banka editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Banka değil haberi geçen ajanstır.