Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktas, Yozgat’ta yaptığı açıklamada Aile ve Gençlik Fonu’na dair önemli bilgiler verdi. Genç çiftlere yönelik teşviklerin devam ettiğini belirten Bakan Göktas, fonun detaylarını paylaştı.
Aile Fonu Başvuruları 100 Bini Aştı
Bakan Mahinur Özdemir Göktas, Türkiye genelinde 100 bin 142 genç çiftin Aile ve Gençlik Fonu’na başvurduğunu açıkladı.
Genç Çiftlere Özel Destekler Sunuluyor
Genç çiftlerin yuva kurma süreçlerini kolaylaştırmak adına özel sektörle iş birliği içinde indirimler ve destekler sağlanıyor.
2025 Aile Yılı İçin Yeni Politikalar
Bakan Göktas, 2025 Aile Yılı kapsamında aile kurumunu destekleyen ve değerlerini koruyan politikaların hayata geçirildiğini belirtti.
Yozgat’ta Hizmet Binalarının Açılışı Yapıldı
Yozgat’ta açılışı yapılan sosyal hizmet merkezleri ve huzurevi, Bakan Göktas’ın katılımıyla hizmete sunuldu.
Bakan Mahinur Özdemir Göktas, gençlere destek sağlamak ve aile kurumunu güçlendirmek için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.