USD38,57
%-0.01
EURO43,67
%0.01
JPY0,000000
%0
RUB0,480000
%1.31
GBP51,30
%-0.11
EURO/USD1,13
%0.01
BIST9.112,19
%-0.60
GR. ALTIN4.108,35
%2.23
BTC105.358,25
%1.13
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Galata Wind Enerji’den İki Yeni Proje Açıklaması

Galata Wind Enerji’den İki Yeni Proje Açıklaması

Galata Wind Enerji'den İki Yeni Proje Açıklaması
Galata Wind Enerji'den İki Yeni Proje Açıklaması

Galata Wind Enerji A.Ş., Bolu ve Sakarya illerinde hayata geçireceği yenilenebilir enerji projeleriyle dikkat çekiyor. Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci kapsamında halk bilgilendirme toplantıları düzenlenecek.

Bolu’da Bakacak RES ve Depolama Tesisi

Bolu ili Seben ilçesinde planlanan Bakacak RES ve Elektrik Depolama Tesisi’nin ÇED süreci başladı. Projede 13 türbin ve 50 MW enerji kapasitesi hedefleniyor.

Galata Wind Enerji'den İki Yeni Proje Açıklaması

Halk Katılım Toplantısı Tarihi ve Detayları

Bakacak RES projesi için halkı bilgilendirme toplantısı 21 Mayıs 2025 tarihinde düzenlenecek. Toplantıda proje hakkındaki görüşler alınacak.

Sakarya’da Kurtuluş RES ve Depolama Tesisi

Sakarya’nın Geyve ve Pamukova ilçelerinde yapılması planlanan Kurtuluş RES projesi için de ÇED süreci başlatıldı. Proje 12 türbin ve 50 MW enerji kapasitesine sahip olacak.

Kurtuluş RES İçin Halk Katılım Toplantısı

Kurtuluş RES ve Depolama Tesisi için bilgilendirme toplantısı 22 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirilecek. Halkın görüşleri toplanacak.

ÇED Sürecine Katılım Nasıl Sağlanır?

Projelerle ilgili ÇED Başvuru Dosyaları Bakanlık merkezinde veya ilgili il müdürlüklerinde incelenebilir. Görüşler yazılı olarak iletilebilir.

Galata Wind Enerji’nin yenilenebilir enerji projeleri, çevreye duyarlılığı artırmayı ve enerji depolama kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Halk toplantılarına katılım önemli.

Bu makaleyi beğendiyseniz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir