SON DAKİKA
Hava Durumu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankaların oyununu açığa çıkardı! İşlemlerinizi, o saat aralığında yapın!

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2022 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2022 09:34
https://gazetebanka.com/
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankaların oyununu açığa çıkardı! İşlemlerinizi, o saat aralığında yapın!

Geride bıraktığımız son yılın çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra bütçeleri derinden etkilenen vatandaşlar hem kendi bütçeleri için bir plan oluşturabilmek hem de ülke ekonomisine dair fikir sahibi olabilmek amacı ile uzman yorumlarından destek almaya başladılar. Bu süreç içerisinde vatandaşlar tarafından en çok takip edilen isimlerden biri, her söylediği gündeme bomba gibi düşen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş oldu.

Dolar ve altın tahminleri, piyasa değerlendirmeleri ve yatırımcı tavsiyeleri ile dikkat çeken Uzman İslam Memiş, nisan ayına girilmesi ile birlikte piyasaya dair yeni tespitlerini dile getirdi. Bir haber programına konuk olan Memiş, yaptığı açıklamalar ile vatandaşların bütçelerini kontrol altına alabilecekleri tüyolar verdi. "Gram Altın Alımları İçin O Fiyatı Bekleyin!" 2021 yılının son aylarında 1000 TL seviyesine kadar yükselen gram altının, ocak ayında sabit bir fiyattan işlem görmesi sağlanmıştı. Ancak yakın zamanda ortaya çıkan Rusya- Ukrayna savaşının piyasalara olan olumsuz etkileri sebebi ile tekrar yükseliş trendine giren altın piyasası, gram altının 900 TL seviyesinin üstüne çıkmasına sebep oldu. Konuya dair yorumlarda bulunan Uzman İslam Memiş, 900 TL’nin üzerinde olan gram altının yatırım amacı ile alınmaması gerektiğini ifade etti.

İslam Memiş, yaptığı yorumlarda gram altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlara 850-900 TL aralığını değerlendirmelerini bildirdi. Bankaların Oyunları Açığa Çıktı!

Yaptığı piyasa değerlendirmelerinde bankaların makas aralıklarına da değinen İslam Memiş, saat 17:00’den sonra bankalar aracılığı ile alım- satım yapılmaması gerektiğini, o saatten sonra makas aralıklarının 20 TL’ye dahi ulaşabileceğini ifade etti. "Yeni Dönem Dengesiz Olacak!" Yeni yıla girildiği andan itibaren piyasaların bu yıl dengesiz hareketler içerisinde olacağını söyleyen İslam Memiş, bu tespitinin hala geçerli olduğunu ifade etti. Memiş, piyasaların dalgalı hareketlerine karşın daha sabırlı adımlar atılması gerektiğini belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.