USD38,44
%0.01
EURO43,97
%0.05
JPY0,002702
%-0.01
RUB0,470700
%1.11
GBP51,68
%-0.12
EURO/USD1,14
%-0.06
BIST9.248,92
%-0.62
GR. ALTIN4.136,94
%0.35
BTC94.715,79
%-0.31
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. AB, Rus Yaptırımlarını 6 Ay Daha Uzattı

AB, Rus Yaptırımlarını 6 Ay Daha Uzattı

AB, Rus Yaptırımlarını 6 Ay Daha Uzattı
AB, Rus Yaptırımlarını 6 Ay Daha Uzattı

Avrupa Birliği (AB), Rusya’ya yönelik baskılarını artırmak amacıyla yaptırımları 6 ay daha uzattığını duyurdu.

AB Yaptırım Listesinde 2 Bin 400 Kişi ve Kuruluş

AB, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları nedeniyle yaklaşık 2 bin 400 kişi ve kuruluşa yönelik yaptırımlarını uzattı.

AB, Rus Yaptırımlarını 6 Ay Daha Uzattı

Yaptırımlar Seyahat Yasağı ve Mal Varlığı Dondurmayı İçeriyor

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, yaptırımların seyahat yasağı, mal varlığı dondurma ve kaynak yasaklarını kapsadığını belirtti.

Yaptırımlar Sürekli Güncelleniyor

AB’nin bireysel kısıtlayıcı tedbirleri, Rusya’nın saldırganlığını durdurmak için düzenli olarak güncelleniyor ve uzatılıyor.

Macaristan’dan İtiraz Geldi, Liste Güncellendi

Macaristan, bazı kişilerin listeden çıkarılmasını talep etse de AB ülkeleri ortak karar alarak listeyi güncelledi.

AB’nin 16 Farklı Yaptırım Paketi Mevcut

Ticaret, enerji, teknoloji gibi alanları kapsayan yaptırımlar, ham petrol yasağı ve SWIFT’ten çıkarma gibi önlemleri içeriyor.

Avrupa Birliği, Rusya’ya yönelik yaptırımları artırarak Ukrayna’ya destek vermeye devam ediyor. Yaptırımların etkisi dikkatle izleniyor.

Bu makaleyi beğendiyseniz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir