Borsa İstanbul’da Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında tedbir kararı alınan üç hisse senedindeki yasaklar sona erdi. Bu hisseler, 2 Mayıs 2025 tarihinden itibaren normal koşullarda işlem görmeye başlıyor.
Aksu Enerji Tedbirleri Kaldırıldı
Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. (AKSUE), tedbir kararlarının sona ermesiyle bugünden itibaren normal işlem görmeye devam ediyor.
Euro Yatırım Holding Tedbirlerden Çıktı
Euro Yatırım Holding A.Ş. (EUHOL), kredili işlem yasağı, brüt takas ve emir paketi tedbirlerinden arınarak serbest işlem görecek.
Senkron Güvenlik Yatırımcılarına Müjde
Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. (SNKRN) hisseleri de tedbir kararlarının sona ermesiyle yatırımcıların ilgisini çekiyor.
Borsa İstanbul‘daki bu gelişme, yatırımcılar için önemli fırsatlar sunabilir. Hisselerin gelecekteki performansı merakla takip ediliyor.